EQUIP

 • Dani Pajuelo

  Autor i Director

  En Dani Pajuelo (Barcelona, 1981) és periodista i actualment és co-director de FeedBack Media. Va ser jugador de waterpolo durant 17 anys, militant a les files del CN Montjuïc, el CN Sant Andreu i l’Askartza de Bilbao. Va jugar dos Europeus i un Mundial amb les seleccions espanyoles juvenil i júnior. També va ser entrenador, àrbitre i directiu, a més de donar difusió al waterpolo a través dels diferents mitjans de comunicació en què ha treballat. A més, és el director dels campus de waterpolo WP CAMP.

 • Kevin Kwik

  Dissenyador i Director artístic

  En Kevin Kwik va néixer a Palma de Mallorca el 1984. Llicenciat en disseny gràfic i multimèdia a BAU Escola de Disseny, compta amb més de 8 anys d'experiència al sector del disseny i el ‘motion graphics’. A més de co-dirigir l’empresa FeedBack Media, és el responsable del disseny i la maquetació de l'Anuari del waterpolo català. També s’encarrega de la direcció artística de les sessions fotogràfiques que s’han realitzat per les portades i els reportatges interiors dels últims anuaris.

 • Maite Nieto

  Maquillatge i Estilisme

  La Maite Nieto és maquilladora i estilista, especialment per a produccions televisives. La seva professionalitat i simpatia l’han fet imprescindible en els ‘shootings’ de l’Anuari.
 • Joan Sèculi

  Fotògraf

  En Joan Sèculi és un fotògraf freelance de Barcelona. Especialista en fotografia de moda i arquitectura, és l’encarregat de les increibles fotografies de la portada i el reportatge interior des de l'any 2013.

Treball, talent i il·lusió per a fer l’Anuari del waterpolo català.

Sobre l'equip

L’Anuari del waterpolo català va néixer a la Diada de la Natació Catalana del 2009. En Sergi Mas, autor de l’Anuari del Futbol Català, va llançar la idea a en Dani Pajuelo de fer el mateix però amb el waterpolo. Gràcies a la seva ajuda i després de molts mesos de feina i gestions, neixia el primer exemplar d’aquesta nissaga. Els dos primers anuaris van ser un treball gairebé artesanal, en què en Dani havia de treure hores extres de la seva feina de periodista per a poder enllestir-lo.

A partir del tercer llibre tot va canviar. La incorporació d’en Kevin Kwik en el disseny i la maquetació van donar el toc professional que li faltava al projecte. A més, des de la temporada 2013-2014 l’equip de l’Anuari del waterpolo català es va ampliar amb la presència del fotògraf Joan Sèculi i la maquilladora Maite Nieto, els artistes que estan fent possible aquestes darreres portades espectaculars del llibre.

La col·laboració desinteressada de desenes de persones dels clubs catalans, d’empreses privades, d’institucions de l’esport i dels cracks del nostre waterpolo permeten que aquesta iniciativa única al país sigui realitat any rere any.